Новинка

Аретуза F1

product

Фасування - 10 шт

Придбати
prev Фабіна F1 Шеріл F1 next
product
prev Фабіна F1 Шеріл F1 next

Хіти категорій

Раунт F1

Гібрид Раунт F1 - це маленький красунчик, який в невеликих плодах вміщує цілий кладезь важливих для організму вітамінім та мікроелементів! Окрім того, що він дуже корисний та смачний, завдяки своїй грушеподібній акуратній формі, він ідеально підходть для фарширування, Тож, якщо ви хочете приготувати фаршировані баклажани, якими всі будуть захоплюватись, Раунт F1 вам у цьому допоможе,

Візир F1

Гібрид Візир F1 - це справжня баклажанна класика! Він, бесперечно, дає фору у вирощуванні більшості сортів баклажанів. Адже йому не страшна спекотна погода! Візир прекрасно адаптується в усіх куточках нашої країни, не вибагливий до грунту та температур. Але, за гарний догляд Візир, як істинний джентельмен, віддячить надвисоким та якісним урожаєм!

Зебріно F1

Гібрид Зебріно F1 - це ексклюзивна прикраса кожного городу! Його, ні на що не схожий окрас, додає екзотичного вигляду кожній приготованій з ним страві! Здається, що Зебріно - заморський гість в наших краях, проте, він прекрасно адаптований до наших умов вирощування і абсолютно не вибагливий! Але, головною перевагою гібриду Зебріно є те, що він абсолютно позбавлений гіркого смаку! Ну чи не знахідка?

Де придбати